Kitty Cepraga

Kitty Cepraga vrea sa joace teatru in tara ei

Printre vedetele de televiziune autohtone care au incercat sa isi faca un nume in afara granitelor tarii se numara si frumoasa Kitty Cepraga.

In Italia, nu doar ca a reusit sa se adapteze stilului de viata al „macaronarilor”, ci a si facut primii pasi catre o carierea in cinematografie.

Cunoscuta pentru performanta din primul sau film, „Bad brains”, o coproductie italo-americana, Kitty Cepraga va incepe filmarile la inca o pelicula la sfarsitul lunii mai . In afara acestor roluri, Kitty are si o oferta de a juca intr-o piesa de teatru, insa ea ezita sa accepte propunerea. De ce? Pentru ca ar tenta-o mai mult sa joace in tara. „Am un proiect teatral, dar ma mai gandesc, pentru ca ar trebui sa aleg intre acesta si unul din tara. Oricum, mi-as dori sa colaborez din nou si cu tinerii regizori romani, care sunt talentati si apreciati. Nu e placut sa joci numai in alte limbi, ca sa nu mai spun ca e si mai greu. Cu totul altfel te exprimi in limba materna, ca actrita cu acte in regula”, a marturisit Cristina. Dupa cum stiti, Kitty a facut si un master la Cinecitta.