gentile uriase sunt la moda

Poveri mai mici pe umeri

Acum se poarta gentile uriase. Nu mai este niciun secret pentru doamne ca, oricat de mare este geanta, tindem mereu sa o umplem cu lucruri „utile”, care apoi atarna greu devenind o adevarata povara. Daca mai trebuie sa luam cu noi si laptopul, atunci lucrurile devin si mai neplacute. Ce putem face totusi ca sa nu ne mai rupem umerii, dar sa avem tot ce ne trebuie la indemana?

Materialul conteaza. Cataramele mari arata bine, dar aduc greutate in plus. La fel si pielea, o geanta mare din piele este mult mai grea decat una de aceeasi marime, dar dintr-un material usor. Alegeti o geanta simpla si din material subtire, de exemplu din panza.

Multe buzunare. Ideal ar fi sa aiba mai multe compartimente si buzunare pentru mobil, chei si alte obiecte care trebuie gasite usor.

Organizare. In timp tindem sa depozitam in geanta tot felul de lucruri de care nu avem neaparat nevoie, precum facturi, chitante, notite etc. Cu cat geanta este mai mare, cu atat mai usor o vom transforma intr-un mic depozit. Periodic, ar fi bine sa o golim si sa punem inapoi doar lucrurile necesare.

Machiajul. Alegeti o trusa de farduri compacta si multifunctionala, care sa inlocuiasca mai multe produse de machiaj. De obicei, portofelul doamnelor este cel mai greu obiect din geanta. Alegeti unul mic si dintr-un material usor. Va fi, astfel, mai usor si nici nu va va permite sa strangeti in el lucrurile nefolositoare.

Miniaturizare. In magazinele universale gasiti umbrele de poseta, foarte compacte si usoare. Unele sunt cam scumpe, dar merita.

Stiati ca? Pentru un dulap plin cu haine la moda, femeile sunt dispuse sa renunte la sex timp de circa 15 luni?